Key Account Manager til ENERGY (NRJ) & MTV Radio

Fuldtid
Nordhavn
Ansøg nu

Key Account Manager til ENERGY (NRJ), MTV Radio, Classic Rock København og FM902

Vil du være en del af en dynamisk kommerciel virksomhedinden for radio og tv? Hvor du får masser af ansvar og skal finde de bedstemarketingløsninger og dermed skabe reel værdi for dine kunder? Vil du være endel af et velfungerende team med højt humør og fuldt fokus på skarpekundeløsninger? Hvis du kan svare ja, så kunne du gå hen og være vores nyekollega.

 

Du forstår hele værdikæden i et salg og for tilfredsekunder

Du bliver ansvarlig for dine egne potentielle- ogeksisterende erhvervskunder. Du har fokus på opsøgende salg, opfølgninger og mersalgtil eksisterende kunder. Du er fantastisk til at skabe relationer og samtidighar du en omfattende viden om de produkter, du sælger.

 

Hvem er du?

Det er vigtigt, at du brænder for at sælge løsninger, dergør en forskel for dine kunder. Du får ting til at ske og har et stærkt vinder-gén.Du er robust og vedholdende – også når det er op ad bakke. Du er positiv og haren vindende personlighed. Du er god til at netværke og forstår vigtigheden afat skabe vedvarende relationer. Du er ansvarlig og har et højt serviceniveauoverfor dine kunder. Du sælger løsninger, som giver tilfredse kunder.

Derudover håber vi, at du har

·     B2B salgserfaring i opsøgende salg fra enmedievirksomhed

·     Marketingviden og -forståelse – gerne framedievirksomhed, men ikke et ”must”

·     Erfaring i brug af CRM-systemer herunderpipelinestyring og rapportering. Vi oplærer naturligvis i netop voresCRM-system.

 

Hvem er vi?

TVR Media ejer radiokanalen Energy (NRJ), driver(operationelt og kommercielt) radiokanalen MTV Radio for ViacomCBS. Udoverdriften af de to radiokanaler, sælger vi også rekiamefladen for Classic RockKøbenhavn samt FM902.  På TV-siden er viansvarlige for salg af reklamefladen på den landsdækkende tv-station dk4. Viholder til på Nordhavn i et spændende hus med egne studier, lige ud til vandet Dubliver en del af en dynamisk atmosfære med masser af humor, sparring og ikkemindst musik.

 

Hvis du synes det her lyder, som noget for dig og har defornødne kvalifikationer, så skriv din ansøgning og vedhæft dit CV til LarsNielsen på lars@tvrmedia.dk Du ernaturligvis også velkommen til at skrive/ringe og høre mere om stillingen på 6043 69 19.

Send din ansøgning nu

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.