Key Account Manager til ENERGY (NRJ)

Fuldtid
Nordhavn
Ansøg nu

Key Account Manager til ENERGY (NRJ), Classic Rock København og FM902

Vil du være en del af en dynamisk kommerciel virksomhed inden for radio og tv? Hvor du får masser af ansvar og skal finde de bedste marketingløsninger og dermed skabe reel værdi for dine kunder? Vil du være endel af et velfungerende team med højt humør og fuldt fokus på skarpe kundeløsninger? Hvis du kan svare ja, så kunne du gå hen og være vores nye kollega.

 

Du forstår hele værdikæden i et salg og for tilfredse kunder

Du bliver ansvarlig for dine egne potentielle- og eksisterende erhvervskunder. Du har fokus på opsøgende salg, opfølgninger og mersalg til eksisterende kunder. Du er fantastisk til at skabe relationer og samtidig har du en omfattende viden om de produkter, du sælger.

 

Hvem er du?

Det er vigtigt, at du brænder for at sælge løsninger, der gør en forskel for dine kunder. Du får ting til at ske og har et stærkt vinder-gén.Du er robust og vedholdende – også når det er op ad bakke. Du er positiv og har en vindende personlighed. Du er god til at netværke og forstår vigtigheden af at skabe vedvarende relationer. Du er ansvarlig og har et højt serviceniveau overfor dine kunder. Du sælger løsninger, som giver tilfredse kunder.

Derudover håber vi, at du har

·     B2B salgserfaring i opsøgende salg fra en medievirksomhed

·     Marketingviden og -forståelse – gerne fra medievirksomhed, men ikke et ”must”

·     Erfaring i brug af CRM-systemer herunder pipelinestyring og rapportering. Vi oplærer naturligvis i netop vores CRM-system.

 

Hvem er vi?

TVR Media ejer radiokanalen Energy (NRJ). Udover driften af radiokanaler, sælger vi også reklamefladen for Classic Rock København samt FM902.  På TV-siden er vi ansvarlige for salg af reklamefladen på den landsdækkende tv-station dk4. Vi holder til på Nordhavn i et spændende hus med egne studier, lige ud til vandet Du bliver en del af en dynamisk atmosfære med masser af humor, sparring og ikke mindst musik.

 

Hvis du synes det her lyder, som noget for dig og har de fornødne kvalifikationer, så skriv din ansøgning og vedhæft dit CV til Lars Nielsen på lars@tvrmedia.dk Du er naturligvis også velkommen til at skrive/ringe og høre mere om stillingen på 60 43 69 19.

Send din ansøgning nu

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.