Om TVR Media

TVR Media - din erfarne mediepartner

Træng igennem støjen og ram målgruppen effektivt med hjælp fra dygtige og erfarne mediefolk. Hos TVR Media kan vi hjælpe dig og din virksomhed med effektive reklamekampagner, der giver jer flere kunder.
Hvem er vi
TVR Media

Om os

TVR Media bliver stiftet i 2015 med mediesalg som omdrejningspunkt. Siden da har virksomheden ændret sig løbende, da medier udvikler sig konstant og hurtigere end nogensinde før og det er vigtigt at følge med. Nogle medier er blevet solgt fra og nye etableret – alt samme for at sikre, at vi kan tilbyde effektive kampagner til alle typer virksomheder i Danmark. Virksomhedens virke er i dag primært rådgivning om TV og Influencers, hvor Lars Michael Nielsen står i spidsen og sammen med resten af TVR Media Teamet har fuldt fokus på at levere effektive kampagner til kunderne, dette med positive resultater til følge.

TVR Media behind the scenes

Medier udvikler sig konstant og hurtigere end nogensinde før. Hos TVR Media er det dog ingen udfordring - tværtimod. Vi har været i branchen længe og er derfor med helt fremme, når det kommer til at hjælpe virksomheder med at få flere kunder igennem tv.

Det hele startede for mange år siden. Og siden da er vi blevet meget større - i dag er vi nemlig en erfaren og stærke mediepartner, der skaber effektive kampagner til en række af Danmarks mest populære tv brands.

Se vores brands

Mød holdet bag TVR Media

Lars Nielsen

Ejer & Direktør - Salg & Marketing

lars@tvrmedia.dk

(+45) 60 43 69 19

Charlotte Repholtz

CCO - Salg & Marketing

charlotte@tvrmedia.dk

+(45) 21 26 82 84

Casper Holde Nielsen

Senior Mediekonsulent

casper@tvrmedia.dk

(+45) 27 10 37 21

Liv Izzo

Senior Mediekonsulent

liv@tvrmedia.dk

+(45) 81 88 85 32

Lone Strecker

Senior Mediekonsulent

lone@tvrmedia.dk

(+45) 21 27 67 72

Sarah Schrøder Kurstein

Senior Mediekonsulent

sara@tvrmedia.dk

Barsel

Tonny Frandsen

Senior Mediekonsulent

tonny@tvrmedia.dk

+45 22 12 18 18

Få værdi for pengene hos TVR Media

Hvis din virksomhed ønsker at nå ud til jeres målgruppe og trænge effektivt igennem støjen, så har vi erfaringen, ekspertisen og løsningerne til at hjælpe jer.

Hos TVR Media får du værdi for pengene - skræddersyede reklameløsninger, bred eksponering og større chance for salg er nemlig nogle af de fordele, der er ved at vælge os som mediepartner.

Gennem årene har vi hjulpet mange danske virksomheder med at nå deres målgruppe med effektive budskaber og spændende historier - naturligvis med succes.

Vi skaber succes for vores kunder

Mange års erfaring i branchen
Vi har mange årtiers kombineret erfaring fra mediebranchen og ved, hvordan man skaber gode resultater og målbar succes på tværs af kanaler.
Værdiskabende kampagner
Vi har specialister med stærke kompetencer og stor virksomhedsforståelse, hvilket sikrer jer brugbar rådgivning og effektiveløsninger.
Passion for marketing og medier
Vi brænder for at hjælpe andre til at få større udbytte af deres reklamekroner, så de får flere kunder og øger salget.

Vil du også gerne få det optimale ud af dine marketingkampagner?

Vi er altid klar til at rådgive og og dermed optimere dine markedsføringskroner. Lad os tage en snak allerede i dag.