Det laver vi hos TVR Media

Værdi for pengene

Hos TVR Media elsker vi en udfordring. Vi sætter en ære i vores arbejde og gør alt hvad vi kan for at du får en perfekte kampagne på TV.

TV reklamer der ser godt ud på skærmen og bundlinjen

TV reklamer spiller på flere sanser hvilket har stor effekt og skaber større interesse hos målgruppen. Hvis du vil ramme hele Danmark med dit budskab, finder du ikke noget medie, som er mere effektivt end TV reklamer.

Bliv synlig
Skaber interesse
Mest effektive medie
Direkte salg
Medier

Her er vores medier

Vi tilbyder skræddersyede reklamekampagner, der gør det muligt for din virksomhed at ramme jeres målgruppe med stærke budskaber, der tilpasses til de konkrete medier
TV

TV Marketing

SPORT LIVE og dk4 er begge populære Flow TV-kanaler med en stor og loyal seerskare, og vores mål er at hjælpe vores kunder med at udnytte dette potentiale til fulde. Der er masser af fordele ved at annoncere på disse TV-kanaler blandt andet: Klart afgrænsede målgrupper, bred vifte af seere og styr synlighed til den målgruppe, du gerne vil nå ud til.

Kontakt os for mere information

Influencer Marketing

Med solid erfaring fra mediebranchen vil Endorse sikre, at dit brand matches med den rette profil, der vil styrke dit brand gennem endorsement.

Vi har lanceret den første bølge af profiler og vil introducere flere – alle sammen med et højt fagligt niveau – over de kommende måneder.

Fællesnævneren for dem alle er deres høje faglige niveau samt at de sætter en ære i det indhold, de producerer, og det produkt, de markedsfører. Intet er overladt til tilfældighederne.

Vi udfører kreative, gennemtænkte topprofessionelle og troværdige kampagner, hvor vi skaber det perfekte match mellem brand og endorser og dermed sikrer, at alle involverede oplever det bedst mulige samarbejde og flotte resultater.
Besøg website

Vil du også gerne få det optimale ud af dine marketingkampagner?

Vi er altid klar til at rådgive og og dermed optimere dine markedsføringskroner. Lad os tage en snak allerede i dag.