Sådan fungerer radioreklame

Radioreklame som medie i 2021

Hos TVR Media hjælper vi virksomheder med at få effektiv annoncering i tv og radio via en række af Danmarks mest kendte og populære mediebrands.

Vi tilbyder skræddersyede reklamekampagner, der gør det muligt for din virksomhed at ramme jeres målgruppe med stærke budskaber, der tilpasses til de konkrete medier

Radioreklamer med stor rækkevide og effekt

Vidste du, at radio er et af de mest anvendte annoncemedier? Derudover er radio et omkostningseffektivt medie med stor rækkevidde og effekt og kan hjælpe din virksomhed med masser af eksponering og værdi for pengene. 

Vi lytter alle til radio – i bilen, på jobbet eller hjemme. Faktisk er et af radios største styrker, at du lytter, mens du laver noget andet. Derfor er lytteren mere modtagelig overfor din virksomheds budskaber. Det styrker altid din branding og forstærker dine andre marketingaktiviteter. 

Audio har uanede muligheder for rent kreativt at formidle dit produkt og vores fornemmeste opgave er, at skræddersy den helt rigtige kampagne til din virksomhed ved at kombinere din viden og visioner om dit produkt og vores indgående erfaring om annoncering i almindelighed og radio i særdeleshed.

+100.000
Unikke lyttere om ugen på vores to frekvenser på Sjælland
25-60 år
Den købestærke målgruppe vi rammer kontinuerligt hver dag
+ 18 lande
ENERGY (NRJ) er en del af verdens største radiobrand
Sådan er processen
df

Vi har gjort processen simpel

Radioreklame behøver ikke at være svært. Vores job er at gøre det let, overskueligt og forståeligt. Du behøver heller ikke at tænke på radiospot, eksponering eller andet. Det gør vi sammen med dig. Se bare hvordan her:
1
Vi kan ikke gøre det rigtigt uden dig – dette her er teamwork. For at vi kan gøre vores job rigtigt, er det vigtigt, at vi forstår, hvad dine mål og udfordringer er, inkl. hvilke andre marketingaktiviteter, du gør brug af.
2
Vi præsenterer for dig, hvilke muligheder vi ser og anbefaler, hvilken vej vi ville gå, ift. dine mål, budgetter m.m. Du er naturligvis involveret hele vejen. Det er din kampagne
3
Når vi ved, hvilken vej, vi skal gå, går vi igang med det kreative – altså selve dit radiospot. Vores dygtige producere kontakter dig og sammen bliver I enige om den helt rigtige tekst og udformning.
4
Din kampagne afvikles som aftalt.

Derfor skal du prøve radioreklame

Radio giver det perfekte mix mellem eksponering af dit varemærke, forstærkning af andre marketingaktiviteter, gode kreative løsninger og værdi for pengene.

  • Købestærk målgruppe (25-60 år)
  • Høj frekvens
  • Stor eksponering (+100.000 pers. pr. uge)
  • Værdi for pengene
Få en snak om din næste kampagne

Produktioner der fanger kundernes opmærksomhed

For os er det særdeles vigtigt, at de produktioner vi leverer til dig er af høj kvalitet. Derfor sammensætter vi altid et stærkt og dedikeret team til dine kampagner.

Idè, Vision og Eksekvering er noget af det vigtigste for et godt resultat. Alt er muligt. Skal du have en landsdækkende kampagne på flere medier eller blot en mindre lokal kampagne, så løser vi opgaven sammen med dig.

Hør eksempler på radioreklamer

Sådan fik Cirkus Arena flere salg med radioreklame

Cirkus Arena har over flere omgange gjort brug af vores ekspertise inden for både planlægning og eksekvering af radiokampagner.

Den feedback vi har fået på kampagnerne har været helt vildt både ifht. Kommentarer fra kunder og bekendte, samt konvertering til direkte salg, da billetsalget samt besøgende på vores hjemmeside er steget markant under de to kampagner.
Jackie Berdino, Direktør, Cirkus Arena

Vil du også gerne få det optimale ud af dine marketingkampagner?

Vi er altid klar til at rådgive og og dermed optimere dine markedsføringskroner. Lad os tage en snak allerede i dag.