Få din reklame på TV

SPORTLIVE

SPORT LIVE er dansk sportskanal, som fokuserer 100% på at vise dansk sport og idræt.

Over 30 sportsgrene vises til hele Danmark

Mere end 2,2 mill. mennesker dyrker sport i Danmark i DGI/DIF regi – 1,1 mill. af dem dyrker én af de over 30 sportsgrene, der vises på SPORT LIVE. SPORT LIVE henvender sig til de, der dyrker sport eller på anden måde er tilknyttet sport samt alle de, der bare godt vil følge dansk idræt.

SPORT LIVE distribueres bredt i hele Danmark og er den eneste kanal i Danmark, der udelukkende fokuserer på og viser dansk sport.

Alt sport fortjener at blive vist i TV

SPORT LIVE er en 100% dansk sportskanal, som dækker en bred vifte af sports- og idrætsbegivenheder, der ikke normalt får plads på tv. Kanalen sender fra mange forskellige sportsgrene og kommer vidt omkring i hele Danmark til klubber, turneringer og events.

SPORT LIVE er således aktivt med til at støtte op om det lokale idrætsliv. Kanalens filosofi er at sende fra al den danske idræt, som fortjener at komme på tv.

SPORT LIVE sender op til 10 timers direkte tv i døgnet fra bl.a. fodbold, futsal, floorball, motorsport, hestevæddeløb, cykling, tennis, bordtennis, amerikansk fodbold, volleyball og basketball.

Ud over masser af direkte kampe, turneringer og events fra hele landet sender SPORT LIVE også ugentlige magasinprogrammer med fokus på de sportsgrene, der vises på kanalen.

Vil du også gerne få det optimale ud af dine marketingkampagner?

Vi er altid klar til at rådgive og og dermed optimere dine markedsføringskroner. Lad os tage en snak allerede i dag.