Cirkus Arena

Radioreklame, TV-reklame, ENERGY, DK4

I cirkussæonen for 2019 hjalp vi cirkus Arena med at kører 2 kampagner på hhv. radio og tv.

  • Planlægning og tilrettelæggelse af radio og TV-kampagner
  • Produktion af spots
  • Eksekvering

I cirkussæonen for 2019 hjalp vi cirkus Arena med at kører 2 kampagner på hhv. radio og tv. Arena ledte efter en partner der kunne ramme målgruppen lokalt såvel som landsdækkende.

Cirkus Arena øger billetsalget i kampagneperioden

I cirkussæsonen 2019 havde Arena brug for at differentiere sig på en ny måde. Derfor valgte de TVR Media til at hjælpe med dette på hhv. radio (ENERGY) og tv (dk4).

Med disse to kanaler fik Arena mulighed for at ramme deres målgruppe, nemlig de unge børnefamilier, samt de voksne på 40+ i hele Danmark. Målet var klart. Billetsalget skulle op.

Hurtigt fik vores rådgiver Simon Jørnø en forståelse for Arenas situation, og kunne på den måde hjælpe dem videre i hvordan både produktion af radiospot skulle laves, men også præcis hvordan TV kampagnen skulle køre i sammenspil med radio.

Se hvad Cirkus Arena siger om samarbejdet med TVR Media:

“I cirkussæsonen for 2019 har vi kørt 2 kampagner på hhv. Radio NRJ (Energy) & dk4 i samarbejde med TVR Media. Medievalget faldt på de to medier for at både ramme de unge børnefamilier, samt voksne 40+ i hele Danmark. Den feedback vi har fået på kampagnerne har været helt vildt både ifht. Kommentarer fra kunder og bekendte, samt konvertering til direkte salg, da billetsalget samt besøgende på vores hjemmeside er steget markant under de to kampagner. Derfor har vi allerede nu har gentegnet aftale med Simon Jørnø fra TVR Media omkring tv og radiokampagner for næste sæson i 2020, og giver dem vores varmeste anbefalinger”

Jackie Berdino, Direktør, Cirkus Arena


Sådan gik det: 

Cirkus Arena så hurtigt resultater af deres samlede kampagne, hvilket mundede ud i at de allerede har gentegnet for sæsonen 2020.

  • Øget konverting på kunder
  • Flere direkte salg
  • Flere besøgende på website

Flere relevante cases

Vil du også gerne få det optimale ud af dine marketingkampagner?

Vi er altid klar til at rådgive og og dermed optimere dine markedsføringskroner. Lad os tage en snak allerede i dag.