Danmarks flyttefirma

Radioreklame, ENERGY
  • Radioreklame

´

Danmarks Flyttefirma kunne hurtigt se en væstenlig fremgang i henvendelser fra nye kunder

“Vi har igennem det sidste halvt års tid haft et tæt samarbejde med Radio Energy, som vi har været meget tilfredse med og de løsninger, de tilbyder. Det startede med et 10 sek. Spot som skulle køre i et års tid, hvor vi straks kunne se en væsentlig fremgang henvendelser fra nye kunder. Det gode resultat førte videre til 2 nye aftaler hvor vi lagde mere tryk på med 20 sekunders spots over en kortere periode, og vi mærker allerede en yderligere væsentlig fremgang mht. nye kunder.

Vi føler os i trygge hænder når vi føre dialog med vores Key Account Manager – Martin, som er god til og rådgive og vejlede omkring hvordan reklamen skal sammensættes mht. tekst, lyd og varighed. Martin kommer med Kvalificerede forslag samt nye tiltag og vi er allerede nu gået i tænkeboksen for strategi for det nye år 2020.

Vi kan kun anbefale et samarbejde med Radio Energy, som vi selv sætter stor pris på. Vi vil godt takke for et godt og konstruktivt samarbejde gennem det seneste halve år - Tusind tak...”

Flere relevante cases

Er du klar til at arbejde sammen med os?

Vi er på udkig efter nye partnere der har lyst til at få mere ud af deres markedsføringskroner. Lad os tage en snak allerede idag.